Menighetsweekend for Greverud

Greverud menighet inviterer til weekend på Stenbekk misjonssenter. Leirstedet ligger utenfor Sarpsborg, en times kjøring fra Oppegård. Stenbekk er et flott sted. Det er dusj på alle rom og vi får servert alle måltider. Det er velholdte og  fine fellesområder. Ute er det kanoer, fotball- og beachvolleyballbaner. Stedet har 85 sengeplasser. Vi stenger påmeldingen når det er fullt.

Målet med leiren er å bygge fellesskap i menigheten. Vi legger opp til egne aktiviteter for de forskjellige alders-gruppene. Denne leiren skal passe for alle! Det blir spennende  undervisning, lek, sang, mat, gudstjeneste, barn, ungdom,  eldre, konkurranser og nye venner.

På lørdag drar vi ut til Hvaler, som ligger 40 min. sørover. Der går turen til Guttormsvauen, som er et fantastisk flott sted. Der kan vi gå tur og nyte utsikten og havet, de små kan bade på stranden og de større kan stupe, bade eller fiske lenger ute. Det blir felles lunsj. Stedet er tilgjengelig for barnevogner og de som er dårlig til beins.

Prisinfo:

Voksne: kr 1150,-

13 – 17 år: kr 850,-

8-12 år: kr760,-

3-7 år: 670,-

Makspris pr. familie kr. 3500

For påmelding trykk her!

Mer informasjon om Stenbekk finner du på www.stenbekk.no